Rüyada tahta tren görmek

Rüyada tahta tren görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, kızgınlıkların geçeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, işe zorla gidip geleceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada tahta tren gördüyseniz:

  • Cevapları yaratıcı çözümler üreten tartışmalara girebilirsiniz.

Rüyada tahta tren görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tren ve tren rayı görmek ancak yılmayacağına, bazı konularda önayak olunacağına alamet eder.

Rüyada tren garında tren beklemek onun mutlu olmasına vesile olacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına tabir olunur.

Rüyada tren istasyonunda tren beklemek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine yorulur.

Rüyada tren ve tren yolu görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada tren yolu ve tren görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine inanılır.

Rüyada tren ve tren istasyonu görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tren görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, stresinin çoğalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments