Rüyada yabancı erkekten çiçek almak

Rüyada yabancı erkekten çiçek almak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı erkekten çiçek almak gördüyseniz:

  • Her türlü yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada yabancı erkekten çiçek almak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çaresiz hallere düşeceğine işaret eder.

Rüyada yabancı bir erkekten korkmak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir erkekten yardım istemek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı bir erkekten hediye almak çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yabancı erkekten kağıt para almak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkekten çiçek almak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Rüyada bir erkekten beyaz çiçek almak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekten çiçek aldığını görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments