Rüyada bir başkasının soba yaktığını görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, yeni kapılar açılacağına, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine işaret eder.
Rüyada başkasının soba yaktığını görmek itibar kazanacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına rivayet etmektedir.
Rüyada bir başkasının soba yaktığını görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, sıkıntıya düşüreceğine delalet etmektedir.
Rüyada annenin soba yaktığını görmek başarılarının daim olacağına, ilim irfan sahibi olacağına işarettir.
Rüyada komşunun soba yaktığını görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine işarettir.
Rüyada eşinin soba yaktığını görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine delalet etmektedir.
Rüyada soba yaktığını görmek dertlerin bölüşüleceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına işaret eder.
Rüyada annemin soba yaktığını görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine alamet etmektedir.
Rüyada komşusunun soba yaktığını görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.