Rüyada bir kapıyı açamamak

Rüyada bir kapıyı açamamak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına inanılır.

Rüyada bir kapıyı kilitleyememek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalettir.

Rüyada cam kapıyı kapatmak müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kapıyı açamamak külfetinin ve yükünün artacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada kapıyı tıklamak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kapıyı kapatamamak daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıyı örtmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı itmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı