Rüyada bulunduğu evden taşınmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kötü haberler alınacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, huzurunun bozulacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına tabir olunur.
Rüyada bulunduğu evden taşınmak aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.
Rüyada bulunduğu yeri su basması evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret eder.
Rüyada bulunduğu şehirden kaçmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.
Rüyada bulunduğu yeri terk etmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına delalettir.
Rüyada bulundugu şehrin bombalandığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.
Rüyada bulunduğu yerden kaçmak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.
Rüyada bulunduğu binanın çökmesi hanesine huzurun dolacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret eder.
Rüyada evden eve taşinmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.