Rüyada eczaneden şurup almak

Rüyada eczaneden şurup almak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, makam edineceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, itibarının ve makamının artacağına, isabetli kararlar alacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada eczaneden şurup almak epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eczaneden gebelik testi almak girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada eczaneden ilaç satın almak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına inanılır.

Rüyada eczaneden ilaç aldığını görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada şurup yapmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına işaret eder.

Rüyada şurup görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine inanılır.

Rüyada çok şurup içmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilaç şurup içmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı