Rüyada halka kolye görmek irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, rızkının çeşitleneceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına alamet eder.
Rüyada halka kolye görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına yorulur.
Rüyada halka halka sucuk görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine delalettir.
Rüyada halka çizmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.
Rüyada halka seslenmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına işaret etmektedir.
Rüyada halka olmak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.
Rüyada yeşil halka görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine rivayet eder.
Rüyada halka yemek vermek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet eder.
Rüyada altın halka görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine alamet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.