Rüyada kadın topluluğu her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına alamet etmektedir.
Rüyada laz kadın maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.
Rüyada kadın cin bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.
Rüyada güzel bir kadın yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.
Rüyada kadın giydirmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine işaret etmektedir.
Rüyada kadın yumruklamak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.
Rüyada kadın sarılması sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına yorulur.
Rüyada asker kadın bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine tabir olunur.
Rüyada kadın akrabalar sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, ortağından ayrılacağına delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.