Rüyada kocayı kovmak

Rüyada kocayı kovmak mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, bebek sahibi olunacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kocayı kaybetmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kocayı taşlamak bedeninin şifa bulacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocayı öpmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocayı kovmak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işarettir.

Rüyada kocayı yıkamak işlerinin sarpa saracağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet etmektedir.

Rüyada kocayı kıskandırmak büyük işlere girileceğine, rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocayı emzirmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocayı boşanmak para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı