Rüyada peygamberimizle savaşa gitmek

Rüyada peygamberimizle savaşa gitmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, başarısız olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada peygamberimizle savaşa gitmek iflasın eşiğine geleceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada peygamberimizle tokalaşmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına yorulur.

Rüyada peygamberimizle evlenmek yeni kısmetlere nail olacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada peygamberimizle yürümek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine inanılır.

Rüyada peygamberimizle savaşmak asla gururundan ödün vermeyeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada peygamberimizle konuşmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada peygamberimizle uçmak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada savaşa görmek merdiven atlayacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı