Rüyada yemek sofra hazırlamak mülkiyetinin de artacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, kimseden korkmayacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.
Rüyada sofra sofra yemek görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.
Rüyada sofra kurup yemek yemek hak ve din yolunu bırakacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına delalet etmektedir.
Rüyada yemek sofra hazırlamak ortamın bir hayli gerileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.
Rüyada sofra ve yemek görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, terfi edeceğine yorulmaktadır.
Rüyada bir sofra dolusu yemek görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet eder.
Rüyada yemek yapıp sofra kurmak imkânlarının da genişleyeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza yorulur.
Rüyada bir sofra yemek görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine alamet etmektedir.
Rüyada yemek dolu sofra görmek kazancın düşeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.