Rüyada bir erkeğin seni dövmesi

Rüyada bir erkeğin seni dövmesi sadece kendisini düşüneceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, sıkıntıların azalacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin seni dövmesi gördüyseniz:

  • Bir meslektaşınız ya da geçmişte iş yaptığınız bir kişi dikkatinizi çekebilir.

Rüyada bir erkeğin seni kıskandırması emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin seni ısırması kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin seni araması maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin seni beğenmesi işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada bi erkeğin seni öpmesi maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin seni kovalaması sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin seni yıkaması aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin seni kovalaması geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments