Rüyada cüzdan beğenmek

Rüyada cüzdan beğenmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, daha rahat para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cüzdan beğenmek gördüyseniz:

  • Tekrar bağlantı kurmanız durumunda eski bir ilişkiniz size üzüntü verebilir.

Rüyada cüzdan içinde cüzdan görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalettir.

Rüyada cüzdan çalmak verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cüzdan beğenmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada cüzdan diyanet mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada cüzdan fırlatmak çok sevileceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş cüzdan almak aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine yorulur.

Rüyada eski cüzdan dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada cüzdan yitirmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments