Rüyada kafasını kırmak

Rüyada kafasını kırmak bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada kafasını kırmak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilgi alanı nedeniyle pahalı alışverişler veya aşırı harcama yapma riskiniz var.

Rüyada kafasını şiş görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet eder.

Rüyada kafasını kırmak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafasını yarmak kötü halin son bulacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine delalet eder.

Rüyada kafasını kazıtmak kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan kafasını ısırmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanın kafasını kırmak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının kafasını koparmak işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments