Rüyada kendi odanda yılan görmek

Rüyada kendi odanda yılan görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sorunların biteceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, aklına giren şeytana uyacağına rivayet eder.

Rüyada kendi odanda yılan gördüyseniz:

  • Aşırı canlılığınız yüzünden yerinde duramaz yapıda olmanız olasıdır.

Rüyada kendi odanda yılan görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi odanda görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yatak odanda birini görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada kendi cebinde yılan görmek ayrılanların birleşeceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi mezarında yılan görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada kendi kendini yiyen yılan görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret eder.

Rüyada yatak odanda fare görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kendi sırtında yılan görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments