Rüyada kısa etekli gelinlik giymek

Rüyada kısa etekli gelinlik giymek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, onların kıymetini bileceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada kısa etekli gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, romantik planlar veya sevgi dolu ilişkiler geliştirilmeyi bekliyor.

Rüyada kısa etekli gelinlik giymek aksiliklerin aşılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kendini kısa etekli görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa etekli kadın görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada kısa etekli birini görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına yorulur.

Rüyada önü kısa gelinlik giymek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada kısa gelinlik giymek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada siyah kısa gelinlik giymek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada etekleri kısa gelinlik giymek geçim sıkıntısına düşüleceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments