Rüyada küçük çocuğa pilav yedirmek

Rüyada küçük çocuğa pilav yedirmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa pilav yedirmek gördüyseniz:

  • Geyik muhabbeti eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada küçük çocuğa pilav yedirmek hayaller kurulacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa pilav yedirmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine alamet eder.

Rüyada küçük çocuğa çiş yaptırmak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük bir çocuğa kızmak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalettir.

Rüyada küçük çocuğa su vermek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada küçük çocuğa sarılmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, geçiminin zor hale geleceğine delalettir.

Rüyada küçük çocuğa kızmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet eder.

Rüyada küçük bir çocuğa su içirmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments