Rüyada nişanlımın başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada nişanlımın başkasıyla evlendiğini görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlımın başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir.

Rüyada nişanlımın başkasıyla evlendiğini görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, kısmetinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlımın başkasıyla evlenmesi diploma ve meslek sahibi olacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasıyla evlendiğini görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, pek çok olumlu gelişmelere tabir olunur.

Rüyada yengenin başkasıyla evlendiğini görmek rahatının bozulacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Rüyada birinin başkasıyla evlendiğini görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisini başkasıyla evlendiğini görmek yolculuğa çıkmaya, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet eder.

Rüyada eşinin başkasıyla evlendiğini duymak sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, umutsuzluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments