Rüyada ölmüş annenin saçını yıkamak

Rüyada ölmüş annenin saçını yıkamak hedeflerini tutturmayı başaracağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annenin saçını yıkamak gördüyseniz:

  • İş ortaklıkları kurabilirsiniz veya insanlarla anlaşmayı gerektiren benzeri her konuda başarılısınız.

Rüyada ölmüş annenin saçını okşaması tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş annenin saçını yıkamak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına inanılır.

Rüyada ölmüş annenin saçını çekmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş annenin kızının saçını taraması işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, kısmetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin saçını görmek zorlukların ortadan kalkacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin saçını siyah görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin saçını kesmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş annenin saçını taramak epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments