Rüyada ölü birini karşılamak

Rüyada ölü birini karşılamak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini karşılamak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birini birini dövmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini kör görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Rüyada aç birini doyurmak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada birini sarılmak kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Rüyada birini öpüşmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini yıkamak kişinin şifaya kavuşacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine inanılır.

Rüyada birini cin sanmak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölü birini karşılamak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments