Rüyada siyah solucan

Rüyada siyah solucan zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işlerinin toparlanacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, geçim derdinin son bulacağına delalettir.

Rüyada siyah solucan gördüyseniz:

  • Bazı psikolojik gerilimlere sahipsiniz.

Rüyada siyah tavuk ve siyah civciv görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine delalettir.

Rüyada siyah ayakkabı siyah çorap giymek gözyaşına ve kedere boğulacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Rüyada siyah köpek ve siyah yılan görmek hoşluk içinde olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına delalettir.

Rüyada siyah siyah inek görmek yazgısının güzelleşeceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye delalet eder.

Rüyada siyah saçlı siyah gözlü bebek görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yılan ve siyah kedi görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada siyah elbise siyah ayakkabı giymek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına delalettir.

Rüyada siyah siyah köpek görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments