Rüyada yatağın üstünde zıplamak

Rüyada yatağın üstünde zıplamak o işin tüm risklerini göze alacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağın üstünde zıplamak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları üzerinizde olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada yatağın üstünde kan görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yatağın üstünde gül görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatağın üstünde zıplamak iyi ruh halinin bozulacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yatağın üstünde seccade görmek heveslerin söneceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada yatağın üstünde kurbağa görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağın üstünde örümcek görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yatağın üstünde kedi görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatağın üstünde bıçak görmek adını herkese duyuracağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments