Rüyada yüzünün çizilmesi

Rüyada yüzünün çizilmesi mülk edinme planlarının ertelenmesine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına yorulur.

Rüyada yüzünün çizilmesi gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönde ilerleyen kişilere endişelerinizi gösterebilirsiniz.Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelmeniz işle ilgili yeni fikirler verebilir.

Rüyada yüzünün nurlanması iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına delalet eder.

Rüyada yüzünün çizilmesi özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün küçülmesi çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün kırılması götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün ısırılması hem de çok üzüleceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün beyaz mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yüzünün parlaması onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün beyazlaması çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments