Rüyada atleti ters giymek

Rüyada atleti ters giymek hayırlı kişiler ile tanışacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada atleti ters giymek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz atleti ters giymek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı tabir olunur.

Rüyada bebek atleti görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, eve huzur dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayan atleti görmek alım zorluğu yaşamayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz erkek atleti elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, zorlukları teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kadın atleti görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah erkek atleti giymek zarar edeceği bir döneme gireceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bebek atleti görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı