Rüyada başka kadınlar görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, kimseyle konuşmayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kazancı arttıracağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, gelirinin sürekli olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına rivayet eder.
Rüyada başka kadınlar görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına tabir olunur.
Rüyada arap kadınlar sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına işarettir.
Rüyada silahlı kadınlar söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine işaret etmektedir.
Rüyada iri kadınlar görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet eder.
Rüyada kadınlar tuvaleti hastalıkların şifa bulacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.
Rüyada ölü kadınlar görmek istediği oranda da eğleneceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine tabir olunur.
Rüyada kadınlar hapishanesi sıkıntılarının günden güne artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.
Rüyada asılmış kadınlar görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, işini büyüteceğine rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.