Rüyada çorabın tekini bulamamak herkesten ileriye gideceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına yorulur.
Rüyada çorabın tekini bulamamak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet eder.
Rüyada çorabın tekini kaybetmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına inanılır.
Rüyada çorabın tekini bulmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulmaktadır.
Rüyada çorabın tekini giymek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret eder.
Rüyada çorabın tekini aramak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına rivayet eder.
Rüyada çorabın tekini görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına işaret etmektedir.
Rüyada çorabın tekini bulamama anne baba duaları alınacağına, işlerinin çok iyi olacağına delalettir.
Rüyada ten çorabın yırtılması ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.