Rüyada elektrik şalter kapatmak

Rüyada elektrik şalter kapatmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına tabir olunur.

Rüyada elektrik şalter kapatmak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada şalter açmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şalter atması ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine tabir olunur.

Rüyada şalter kapatmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına delalet eder.

Rüyada elektrik çekmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik sobası onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulur.

Rüyada elektrik telleri iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, gelişim içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektrik görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı