Rüyada her şeyin pahalı olduğunu görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, dikkat çekeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, keyfin kaçacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işarettir.
Rüyada her şeyin pahalı olduğunu görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.
Rüyada bir şeyin pahalı olması kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, stresinin çoğalacağına yorulur.
Rüyada bir şeyin musallat olduğunu görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.
Rüyada çok istediği bir şeyin olduğunu görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalettir.
Rüyada istediği bir şeyin olduğunu görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işaret eder.
Rüyada çok istediğin bir şeyin olduğunu görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet eder.
Rüyada olmasını istemediğin bir şeyin olduğunu görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine inanılır.
Rüyada her şeyin yok olduğunu görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.