Rüyada her yeri deniz görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına delalet eder.
Rüyada her yeri deniz görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, İslami olarak günahlarının artacağına işaret eder.
Rüyada deniz olmayan bi yerde deniz görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine işaret etmektedir.
Rüyada deniz ve deniz canlıları görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet etmektedir.
Rüyada ev yeri başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalet etmektedir.
Rüyada deniz olmayan şehirde deniz görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.
Rüyada deniz kenarında deniz kabuğu toplamak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına alamet etmektedir.
Rüyada bir yeri satmak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine alamet eder.
Rüyada yeri paspaslamak mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.