Rüyada kitap yakmak görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, önünün açılacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet eder.
Rüyada dini kitap yakmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine alamet etmektedir.
Rüyada kitap yakmak görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine alamet eder.
Rüyada sobada kitap yakmak edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, helal kazanca sahip olunacağına yorulur.
Rüyada kitap yakmak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, rahat bir döneme girileceğine işaret etmektedir.
Rüyada eski kitap yakmak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına rivayet etmektedir.
Rüyada üç kitap görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına delalet etmektedir.
Rüyada kitap aramak çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine işarettir.
Rüyada kitap çıkartmak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, insanlar tarafından sevileceğine yorulur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.