Rüyada lambayı yakmaya çalışmak çok hayırlı işlere atılacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına işarettir.
Rüyada lambayı yakmaya çalışmak üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.
Rüyada lambayı kırmak uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet eder.
Rüyada lambayi acamamak ün salacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.
Rüyada lambayı açmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine yorulmaktadır.
Rüyada lambayı söndürmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına inanılır.
Rüyada bir yeri yakmaya çalışmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işaret eder.
Rüyada soba yakmaya çalışmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına delalet etmektedir.
Rüyada ışık yakmaya çalışmak hafif ve iyi hissedeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.