Rüyada oğlunu ölümden kurtarmak rahatın yerine geleceğine, çok günah işleyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, maddi zarara gireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine yorulmaktadır.
Rüyada oğlunu ölümden kurtarmak para sıkıntısından kurtulacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.
Rüyada atı ölümden kurtarmak sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, hayatının adeta cennete döneceğine yorulmaktadır.
Rüyada ölümden dirilmek evin kasasına giren gelirin artacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine rivayet eder.
Rüyada ölümden vazgeçmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.
Rüyada ölümden bahsetmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine işaret eder.
Rüyada ölümden saklanmak algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına yorulmaktadır.
Rüyada ölümden kaçma yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına işaret etmektedir.
Rüyada sevdiğini ölümden kurtarmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine işarettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.