Rüyada ölmüş büyükanne büyükbaba görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, allah’ın sevgisini kazanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, güzel ameller işleyeceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine inanılır.
Rüyada ölmüş büyükanne büyükbaba görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.
Rüyada büyükbaba büyükanne görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına rivayet eder.
Rüyada büyükanne büyükbaba görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, saygın biri olacağına delalet etmektedir.
Rüyada büyükanne ve büyükbaba görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.
Rüyada büyükbaba ve büyükanne görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.
Rüyada ölmüş büyükbaba görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.
Rüyada ölmüş babaanne büyükbaba görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine işaret eder.
Rüyada ölmüş büyükanne görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.