Rüyada ölünün balkondan atlaması

Rüyada ölünün balkondan atlaması geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, anne baba duasının alınacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün balkondan atlaması deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına işaret eder.

Rüyada ölünün balkondan düşmesi karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan çiş yapmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine işaret eder.

Rüyada balkondan görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada balkondan konuşmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, karlı işler alacağına işaret eder.

Rüyada balkondan taş atmak arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan su taşması özlemlerini bitireceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalettir.

Rüyada balkondan çöp atmak sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı