Rüyada peygamber efendimizi öldüğünü görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.
Rüyada peygamber efendimizi öldüğünü görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, lüksüne de lüks katacağına rivayet eder.
Rüyada peygamber efendimizi öpmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine işaret etmektedir.
Rüyada peygamber efendimizi kucaklamak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına alamet etmektedir.
Rüyada peygamber efendimizi beklemek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.
Rüyada peygamber efendimizi sav görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, iş konusunda destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.
Rüyada peygamber efendimizi duymak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işaret etmektedir.
Rüyada cennette peygamber efendimizi rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına delalettir.
Rüyada peygamber efendimizi yıkamak geçimi zorluklarla kazanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına alamet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.