Rüyada peygamber efendimizin elini öpmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, aile hayatının hayır getireceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, rahat rahat yaşayacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize rivayet etmektedir.
Rüyada peygamber efendimizin elini öpmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.
Rüyada peygamber efendimizin elini öpmek ne anlama gelir maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına işaret etmektedir.
Rüyada peygamber efendimizin sağ elini görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine işarettir.
Rüyada peygamber efendimizin elini tutmak yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret eder.
Rüyada peygamber efendimizin elini uzatması evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına işaret etmektedir.
Rüyada peygamber efendimizin elini görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.
Rüyada peygamber efendimizin zorluklarla boğuşulacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalettir.
Rüyada peygamber efendimizin gül vermesi yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulmaktadır.
Muabbir (Allâme-i Rü'ya) Rüyanı Yorumluyor
Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip Et