Rüyada sınava gireceği yeri bulamamak bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, onlardan fayda göreceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, rakipsiz hale geleceğine yorulmaktadır.
Rüyada sınava gireceği yeri bulamamak toplumda yükseleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.
Rüyada sınava gireceği okulu bulamamak yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.
Rüyada sınava gireceği okulu görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına işarettir.
Rüyada gireceği sınava geç kaldığını görmek aile huzurunuzun bozulacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalettir.
Rüyada gireceği sınava geç kalmak çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.
Rüyada sınava gireceği sınıfı bulamamak önünü göremez olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına rivayet eder.
Rüyada gireceği sınavı görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.
Rüyada gireceği sınavı kazanamamak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.