Rüyada yerden ışık çıkması

Rüyada yerden ışık çıkması sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada yerden ışık çıkması dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerden ışık çıkması hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada loş ışık hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ışık hüzmesi can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ışık saçmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada ışık doğması işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına inanılır.

Rüyada ışık yanması deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aya ışık tutmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı