Rüyada kuşun bacağını ısırdığını görmek

Rüyada kuşun bacağını ısırdığını görmek parasının her zaman bereketli olacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, aralarından su sızmayacağına, hataların telafi edileceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalet eder.

Rüyada kuşun bacağını ısırdığını gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı ya da istikrarsız hareketleri olan kişiler bazı jestlerinizi takdir etmekte zorlanabilir.

Rüyada kuşun bacağını ısırdığını görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin bacağını ısırdığını görmek âlim kimselerden feyz alacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalettir.

Rüyada yılanın bacağını ısırdığını görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet eder.

Rüyada kuşun ısırdığını görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuşun seni ısırdığını görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşun ayağını ısırdığını görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz kuşun ısırdığını görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuşun bacağını kırmak kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments