Rüyada ölünün ölüye bir şey vermesi

Rüyada ölünün ölüye bir şey vermesi para yatıracağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün ölüye bir şey vermesi gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz kontrol altına almazsanız davranışlarınız ters etkiler yaratabilir.

Rüyada ölünün ölüye bir şey vermesi iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün ölüye sarılması mevki makam sahibi olunacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün ölüye vurması mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, başarısızlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün ölüye hediye vermesi rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına alamet eder.

Rüyada ölünün ölüye kızması sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün ölüye yemek vermesi eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada ölünün ölüye ağlaması hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün ölüye para vermesi hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, şansın yüze güleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments