Rüyada sevdiğimle evlendiğimi görmek

Rüyada sevdiğimle evlendiğimi görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğimle evlendiğimi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin önerilerine kulak vermelisiniz.

Rüyada sevdiğimle evlendiğimi görmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada abiyle evlendiğimi görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük problemler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının evlendiğimi görmesi gelişim içine gireceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına işaret eder.

Rüyada evlendiğimi görmek ne anlama gelir yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada bir başkasının benim evlendiğimi görmesi geçici olarak rahatsızlanacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Rüyada kocamla tekrar evlendiğimi görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşımın benim evlendiğimi görmesi kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğimle uyumak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments