Rüyada ayırma büyüsü yapıldığını görmek

Rüyada ayırma büyüsü yapıldığını görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, alim insanlardan sayılacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayırma büyüsü yapıldığını gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz veya aşırı tepkiler vermeniz iyi sonuçlar doğurmayabilir.

Rüyada ayırma büyüsü yapıldığını görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada papaz büyüsü yapıldığını görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya inanılır.

Rüyada kendisine ölüm büyüsü yapıldığını görmek kazancının azalacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşk büyüsü yapıldığını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğne büyüsü yapıldığını görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına inanılır.

Rüyada cin büyüsü görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrılık büyüsü sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada aşk büyüsü yaptırmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments