Rüyada başkasının seni istemesi

Rüyada başkasının seni istemesi hayatı ile bazı kararlar vereceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının seni istemesi gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde veya yaşam tarzınızda değişiklik yapma gereği hissedebilirsiniz.

Rüyada başkasının seni istemesi maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının seni ölmüş görmesi bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının seni gelinlikle görmesi karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, günahlarının affedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının seni zorla öpmesi kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına delalettir.

Rüyada başkasının seni sevdiğini görmek başına türlü işler geleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının seni umreye gittiğini görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının seni hamile olduğunu görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının seni hacca gittiğini görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, kazanca kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Allâme-i Rü'ya Rüyanı Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments