Rüyada anneyi bırakıp gitmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine alamet eder.
Rüyada anneyi bırakıp gitmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işarettir.
Rüyada işi bırakıp pişman olmak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet etmektedir.
Rüyada kocasını bırakıp gitmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret eder.
Rüyada bebeğini bırakıp gitmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.
Rüyada eşini bırakıp kaçmak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet eder.
Rüyada arkadaşımın beni bırakıp gitmesi sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına yorulur.
Rüyada annenin kızını bırakıp gitmesi geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret etmektedir.
Rüyada sevdiğin erkeğin bırakıp gitmesi çok büyük sıkıntılar çekeceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.