Rüyada ayak parmağından nasır çıkarmak hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, helal rızık elde edeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına inanılır.
Rüyada ayak parmağından nasır çıkarmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.
Rüyada ayak parmağından kıl koparmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına delalet eder.
Rüyada ayak parmağından süt akması güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına delalet eder.
Rüyada silahla ayak parmağından vurulmak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, mülk sahibi olacağına yorulur.
Rüyada ayak parmağından balık çıkması çok büyük işler gerçekleştireceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına alamet eder.
Rüyada ayak baş parmağından solucan çıkması parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, kısmetin açılacağına tabir olunur.
Rüyada ayak baş parmağından böcek çıkması iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine delalet etmektedir.
Rüyada ayak parmağından iltihap akması uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.