Rüyada başka ülke lideri görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine alamet eder.
Rüyada başka ülke lideri görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına alamet etmektedir.
Rüyada yabancı ülke lideri görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına yorulmaktadır.
Rüyada ülke lideri görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.
Rüyada ülke lideri olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.
Rüyada başka ülke parası görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulur.
Rüyada başka ülke başkanı görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına rivayet eder.
Rüyada başka ülke gezmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına rivayet etmektedir.
Rüyada başka ülke görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.