Rüyada bir gösteriye katılmak aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet eder.
Rüyada gösteriye hazırlanmak önüne pek çok imkan sunulacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işaret etmektedir.
Rüyada bir gösteriye katılmak hayatının bir anda allak bullak olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalet etmektedir.
Rüyada gösteriye çıkmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.
Rüyada gösteriye katılmak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, küslükleri bitireceğine yorulur.
Rüyada gösteriye geç kalmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, gidilecek yönün belirleneceğine delalet etmektedir.
Rüyada gösteriye gitmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.