Rüyada bir köpeği balkondan atmak kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize işaret etmektedir.
Rüyada bir köpeği balkondan atmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.
Rüyada köpeği balkondan atmak daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına yorulur.
Rüyada balkondan çiş yapmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına işarettir.
Rüyada bir eve balkondan girmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.
Rüyada balkondan taş atmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına inanılır.
Rüyada balkondan su taşması çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, bazen istemediği şeyler yapacağına işaret eder.
Rüyada balkondan çöp atmak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet eder.
Rüyada balkondan görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.