Rüyada büyü yapılmış bebek görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, allah’ın yolundan gideceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.
Rüyada büyü yapılmış bebek görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, parasının ve malının çoğalacağına tabir olunur.
Rüyada yapılmış büyü görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.
Rüyada büyü yapılmış olduğunu görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına rivayet etmektedir.
Rüyada büyü yapılmış insan görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalettir.
Rüyada büyü yapılmış birini görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine işaret etmektedir.
Rüyada büyü yapılmış kadın görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına rivayet etmektedir.
Rüyada büyü yapılmış ev görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarının azalacağına alamet eder.
Rüyada büyü yapılmış kağıt bulmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.