Rüyada çatıdan düşmekten korkmak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına delalettir.
Rüyada çatıdan düşmekten korkmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına rivayet eder.
Rüyada çatıdan düşmekten kurtulmak elinin dara düşmeyeceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca delalet eder.
Rüyada yüksekten düşmekten zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.
Rüyada düşmekten korkmak atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına delalettir.
Rüyada düşmekten kurtulmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalettir.
Rüyada balkondan düşmekten korkmak harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulmaktadır.
Rüyada suya düşmekten kurtulmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına rivayet eder.
Rüyada asansörden düşmekten kurtulmak rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Allâme) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Allâme) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.